Jsem vrah

Jsem vrah

Anotace: ...

Jsem vrah
s citem pro milování
zavraždil jsem tvůj stín
a nastoupil na jeho místo

hýbeš se do mých dlaní

Jsi ztracené dítě a nalezená žena
vnímáš kadenci polibků
v této amatérské bitvě
vedeš jedna nula

stále při tobě stojím

Má vzrušivost si
podřezává žíly
neměla jinou možnost
zešílela z tebe

piji ze tvé studánky

(bože ten tvůj výraz obličeje
- jsem režisér aktu -
chci ho ještě více rozehrát)

pyj ve tvé studánce

a tam někde daleko
v mozku
tichým hláskem kdosi šeptá

lepší už to být nemůže

Pláču celým tělem
Autor smudlinek, 07.05.2012
Přečteno 643x
Tipy 16
Poslední tipující: poeta, tato22, gallatea, Helena Lovecká, janewe, Anjesis, Aťan, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé vraždy jsou nevyhnutelné, ba co víc, přímo prospěšné .. ST

24.05.2012 10:00:05 | Helena Lovecká

wočem tohle je ... ví čerti jen

09.05.2012 12:37:28 | Marcella

vážně parádní báseň

08.05.2012 07:35:49 | Anjesis

souhlas s Romanou

07.05.2012 13:52:08 | Aťan

nádherná perfektní

07.05.2012 13:32:50 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí