POMĚR K POMĚRU PO POMĚRU

POMĚR K POMĚRU PO POMĚRU

Anotace: Sex - jeden z pilířů dlouhověkovosti.

Po bouřlivém aktu
nezůstáváme svěží
Těla pak bezvládně
vedle sebe leží

O prožitém zážitku
když už nic se neděje
v mysli něco přece je
Běží film toho děje

O co přicházejí
jeptišky i kněží
Dodržují celibát?
To je oč tu běží

Milujme se stále
byť jen chvilenku
Všimněte si prosím
ať doma či venku

jak každá ta žena
postřehne se stěží
v objetí rozkoše
obličej krásný má
ale také tak svěží
Autor RU 82, 12.07.2012
Přečteno 511x
Tipy 4
Poslední tipující: kolemjdouci, Do Ga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas :-)

12.07.2012 16:06:42 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí