Takový je

Takový je

Anotace: V básničce jsem změnil jedno slovo, které jsem tam měl původně. Kdo ho uhádne?

O souloži básně skládá,
tenhle dědek nemravný,
zmalovala bych mu záda,
nebýt tolik zábavný.

Zveršuj pejska nebo ptáka,
báseň chce též včelička,
tebe ale více láká,
svůdná dívčí kundička.

Zavrhni ty svoje choutky,
jinde hledej náměty,
ženy nejsou sexy loutky,
pro takové poplety.

Vždycky já mám husí kůži,
když čtu tvoje veršíky,
myslím pak, že všichni muži,
patří mezi proutníky.
Autor Psavec, 01.09.2012
Přečteno 661x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jahudkka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zavrhni ty svoje choutky,
jinde hledej náměty,
ženy nejsou sexy loutky,
pro takové poplety.
poety

PS:
Zmalovat ti záda?
Jsem ta, co hádá.
Nevina je tvoje mysl,
piš dál, co má smysl.

26.09.2012 05:43:34 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí