z pohádky do pohádky III.

z pohádky do pohádky III.

 

 

horká ústa    těžký dech

škvíra do pohádky

na dva prsty  čtyři dlaně

 

potichoučku    žádný spěch

pootevřenými vrátky

jeskyňky vstoupí  nečekaně

 

..

 

po lese nese se ovoce zakázané

 

..

 

taky lesem bloudí vlk

- hloupá holka malá

k němu přijde     celá rudá

 

co by jedním očkem mrk

tam co je ta skála

 

chvíle ve dvou      žádná nuda

 

..

 

fantazie žije    a vůbec není chudá

 

..

 

a ještě jedna        dotřetice

o té co neumí být sama

a jeden chlap jí nestačí

 

nakonec užene i ztepilého prince

zahraje to jako pravá dáma

 

a trpaslíci hořce zapláčí

 

..

 

do pohádky jemně veď mě cestičkou z bodláčí..

 

 

Autor hanele m., 26.12.2012
Přečteno 740x
Tipy 13
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Danger, Actafool, poeta, Miriska, milk-fed gimp, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hanele,hanele :-)
sem se v té pohádce ztratil.

31.12.2012 22:58:32 | Danger

Z nějakého důvodu cítím z této básničky radost v kalhotech

26.12.2012 17:09:11 | milk-fed gimp

to budou asi ty.. vánoce eště :o)

26.12.2012 17:10:47 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí