NA ROZLOUČENOU

NA ROZLOUČENOU

Anotace: Tobě

Kudy chodím, tudy tě vidí
jsi všude růže i keře i dveře
všude
vidím a sním když jím
a piju ať zhynu já nezbedník a pobuda
či nula jenda
či jednička či dvojka či více
ach plýce
tvé plýce
a oči taky
a mraky jak prachy plynou
já jinou
nechci
věrmi nechci
to keci nejsou
chci plout
stále v Tobě tak do mě
tak pojď
a hou hou hou houkám
jak sova či siréna
ta slova to říkají jak chtějí
býti s Tebou
tak hou hou hou
vidím Tě všude
ve vločkách sněhu
stomech i větvích
cítím tvou něhu
vát
nejsem chlap
co lhát ti umí
a šumí a duní
být ve vláskách Tvých
snít
či vít
jak šakal
budu
pro Tebe
nebe
tak hou hou hou
lásko má ztracená
jak cenná
ta pěna od piva
když vypitá či rozlitá je
ta utře se a vypotí se
je
to pot lopoty
pak natočí se nová
do sklenice či číse čisté
tak příště
a možná někdy
až světla bálů rozsvítí se
a hvězdy zhasnou
potlesk ozve se nad písní krásnou
tak hou hou
řeknem si čau
lásko
tak dál
běž
a věř
ten bál byl úžasný
tančit s tebou
tak hou hou hou
tancovat a přát
si Tě na světě
to v jedné větě
chtěl jsem říct Ti hned na začátku
dát lásku
než bylo to úžasné
a báječné
tak zhasnem ty světla bálu
na písničku poslední
tanči
ať už je tma
chci
spi
v rytmu vlníš se naposledy
tak vjemy
vypnou se
když hrnou se slzy
ať už je tma
a měsíc svítí
chi se oddat chtíči
a začít znovu
já lovu
mebráním se
hnán instinkten
ať vlkem jsem
u oltáře
samotářem
tak hou hou hou
jít mě nech
savanou a pouští
ať zkouším
tak opouštím

jdu dál
sám
výt
tak hou hou hou
na měsíc
on taky sám
jak pán
si tam sedí
a hledí a hledí a hledí..
tak hou hou hou
má ztracená
lásko.
Autor BArBArKO, 18.02.2013
Přečteno 1094x
Tipy 2
Poslední tipující: Kyška, kolemjdouci
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěknej obrazopád.

11.06.2013 23:30:36 | Kyška

Ano takzvaná bouračka.
Bouráme stodolu :-)

12.06.2013 13:39:37 | BArBArKO

Tak proto ty plíce... a oči... prach se kol prachu točí. Máte aspoň roušku?!

18.06.2013 11:45:59 | Kyška

Hezké. Jen, prosím, plíce, pokud to nemá nějaký skrytý smysl.

18.02.2013 14:03:56 | kolemjdouci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí