Laskavá trýzeň

Laskavá trýzeň

Anotace: Sex: láska, vášeň, moc?

Mé ruce, má stehna,

jsou barevných map plna.

Zelená, fialová, žlutá...

Jsem bita?

 

Pohmožděné zápěstí,

odkrvené, zarudlé kruhy za pěstí.

Pokořena, přemožena, bezmocná...

Jsem týrána?

 

Dvakrát pět čar, záda a hýždě odřené,

jak kdyby se po mě sápalo zvíře zdivočené.

Ten hněv, ten vztek, barva červená...

Jsem znásilněna?

 

Otisky zubů na prsou,

kolena odřená, vyrvané vlasy v rukou.

Ta bolest, ten žár, bodná rána...

Jsem jen vášnivě milována?

Autor Silent whisperer, 31.03.2013
Přečteno 687x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Lina, melebele, Izza, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí