Trvalo mi 20 let

Trvalo mi 20 let

Anotace: O tom prvním

Trvalo mi 20 let!
- vlastně 18 a pár měsíců,
než poznal jsem ten pravý svět
- opustil říši paniců.

Byla mladá, hezká, nová
- nebo jsem se splet?
Jistěže ne, navíc hloupá!
- a já jakby smet.

A tak jsem ji smet,
nebylo to hned,
alkohol mě trochu brzdil,
ponurý to jed.

Když skončili jsme, oddechla si,
řekla díky, musím jít.
Snad zanechal jsem dobrý dojem
a tam dole čistý štít.
Autor hselby, 15.04.2013
Přečteno 682x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí