ten pokoj nedovolil hlasům

ten pokoj nedovolil hlasům

Anotace: ..

 







měla bys chvilku čas ?

kontakty oční
prohozená slova
a možná
zas a znova
výměna tělesných tekutin

ne !!

.. já tě neškrtím
to jenom psali v té chytré knize
prý méně vzduchu
navodí vize

koloběh zrychlí
rozbuší zvony
v košíku hrudním

no a co my ??

celá se chvěješ
zimou to není
..hádám
že ani osaměním

hned si tě čechrám
jak anděl peří
že jsem tu s tebou

neuvěří

nikdo a taky
že téměř nahá
tvá jemná ruka

jak na mě sahá...

nebudu mluvit
nechám se strhnout
musím se na tebe
má milá .....

to byla noc
překrásné chvění
už se zas těším

na mazlení

na všechno kolem
jak se čas vlekl
jak jsem tě poprvé
v koupelně svlékl ...

 

Autor poeta, 18.05.2013
Přečteno 571x
Tipy 10
Poslední tipující: Skořicová princezna, Martinecka23, Sýkorka07, Radhuza, Avola, Miriska, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí