Okamžik

Okamžik

Anotace: ...

Kdybych jsem ted ležela na vedle Tebe,
hladil by jsi mě po zádech.
Přitom něžně líbal krk
a poslouchal můj mělký dech.
Dychtivě by jsi se tiskl na mé tělo
a asi i dole by to něco chtělo...
...a z mých úst by tiché:"Chci tě" znělo.
Autor lala, 09.06.2013
Přečteno 800x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí