CO V POZDNÍM VĚKU

CO V POZDNÍM VĚKU

Anotace: Dokonalý vztah, může mít i šrám, ale sex bez zábran.

Jen láska kvete
prý v každém věku
Nic nového světu
tvrdím-li teď zase
vědět je načase
Kdykoliv zasévat
volba je jen naše

Venku slunce žhne
vzduch se tetelí
my ještě v posteli
Přežít z tropů dne

Problém každé ráno
zpravidla bez křiku
dojde-li k výstřiku
tím také k vděku
mám odpracováno

Má žena hraje pannu
já rád panice roli
Teď - jak voják v poli
nácvik - stavění stanu

Láska k lásce se přiklání
v noci i v čas ranní
slyšíme přírody volání
nikdo se tomu nebrání

A co vy - veselí kumpáni
Autor RU 82, 22.06.2013
Přečteno 742x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí