Sex ve sněhu

Sex ve sněhu

Anotace: :-)

Je tak chladná noc,
až mi mrzne nos.
Těla k sobě přitulíme
a děťátko vyrobíme.

Lehnu si já a ty na mě,
obejme mě tvoje rámě.
A polibek dáš mi hned,
každý může závidět!

Mám tě ráda, ty mě též,
tak nevstávej, klidně lež.

Ráda poslouchám tvůj dech,
když mi funíš na zádech.

Sníh mě studí za ušima,
tahle noc, to bylo prima.
Zítra sejdeme se zas,
nezapomeň přijít včas.
Autor Nan, 09.09.2013
Přečteno 1106x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžu to použít jako inspiraci? Rozklepaly se mi z toho kolena.

09.09.2013 21:40:21 | jezevec.edward

Jasně :-D

10.09.2013 15:41:43 | Nan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí