Zlobila jsi holčičko

Zlobila jsi holčičko

Dnes nad Tebou mám moc

zaznělo do ticha

hříchy naše nechť překryje noc

je to má útěcha

 

Neslyším Tvé nářky

neslyším Tvůj pláč

zacpu Ti ústa

teď teprv poznáš co jsem zač

 

Svážu Ti ruce za hlavou

a rozepnu Tvůj šat

pohladím svou duši bolavou

teď budeme si hrát

 

Skláním svá ústa k ňadrům Tvým

cítíš na nich horký dech

a mezi zuby procedím

miláčku teď se těš!

 

Skousnu jemně a pak ostře

Tvé tělo se pod mým prohýbá

kapku krve jazyk hbytě setře

neboj, nikdo se nedívá

 

Otočím tě na bříško

odepínám pásek

zlobila jsi holčičko

třese se Ti hlásek

 

Buď hodnou hračkou

a hezky počítej

až bolet Tě mé rány začnou

nad prohřeškem přemítej

 

Polibkem Tě polechtám

a pohladím po tváři

jenom já jsem teď tvůj pán

Tvé oči touhou zahoří

 

Noc patří jen nám

a rozkoši v bolesti

našim nekonečným hrám

naší velké neřesti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Neznámá v neznámé době, 28.09.2013
Přečteno 1376x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, majdik 2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu sadistické, ale zajímavé

02.11.2013 12:26:52 | sophiesophie

je to ujetý.

29.09.2013 01:19:00 | jezevec.edward

:-D co čekat od ujetého autora

30.09.2013 11:13:46 | Neznámá v neznámé době

to lecos vysvětluje :D

30.09.2013 13:22:14 | jezevec.edward

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí