Těšení se

Těšení se

Anotace: Krátím si chvíli, kdy se čas plouží.

Radostně očekáváme příští pátek
autobusové stanoviště číslo jedna
dva dny strávené společně
erotikou prosycené ovzduší,
když určité uvolnění energie oběma nám svědčí.

Z pocitu souznění

Blízkost nejen duší, ale i těl
rozhodně ústa má vášnivě políbit by jsi měl.
Na procházku městem v sobotu spolu se vydáme
a o nedělním poledni na nějaký čas poslední polibek si dáme.

[(Haviko; 1.11.2013 dopoledne)]
Autor Haviko, 03.11.2013
Přečteno 817x
Tipy 7
Poslední tipující: Aťan, Jozef Bojanovský, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závidím Ti. :)

03.11.2013 12:17:27 | v.t.v.h

Závist není hezká. Ovšem děkuji za komentář. Anna F.

03.11.2013 13:55:55 | Haviko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí