Bezesní bloudivci

Bezesní bloudivci

Pěji snovou píseň
má jen pár slok

jedna o touze v hlouby
druhá o času bez konce
další o vzdechu v němotě
o dotecích v mých koutech
o kůži jenž je teď naše
o chtění dávat i brát
zároveň

o šeptaných slibech
výhrůžkách

hořkosladké konce mostů
útes z něhož jsem skočila

Jakou slokou má píseň končí???
.
.
.
Tou Tvou
Naší.
Přečteno 507x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, v.hercik, Luky-33
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pak nekončí...

04.12.2013 07:29:45 | enigman

Krásně závratná. Až mě to semlelo. :D Paráááádaaaaaa. :O)

03.12.2013 08:45:21 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí