Chvíle v okamžiku

Chvíle v okamžiku

Anotace: ...

Stojíme před nocí, díváš se...
...do černých slabik mých veršů,
pějících písničku o kráse,
když vidím tu před sebou gejšu.

Sousto jen malé, tak řekneš si:
"Polknu jej a pak ho políbím."
Lásku svou vytroubíš na lesy,
a pak mě obejmeš klínem svým.

Zkoumám tvé záhyby. Zkoumám tvé pohyby.
Zkoumám tvé nadšení. Zkoumám... Jsme splašení.

Jako bys chtěla v okamžiku...
...vykřiknout a pak už jen slzíš,
ne z očí, mám to na jazyku,
jak myslím to, ty sama nejlíp víš.

Ta chvíle, chvíle v okamžiku,
když se cítím nebesky.
a klátím tě až do zániku,
a ty říkáš: "Moc hezký."

Tak zkoumám tvé záhyby a taky pohyby, ...do noci.
Není mi pomoci. :-)
Autor CRASH, 18.04.2014
Přečteno 810x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak jsem se tu ocitla ani netuším jak - a hned mi tu začala hrát tahle písnička :o)

https://www.youtube.com/watch?v=fKbW83068_E

22.11.2014 14:14:57 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí