Ozvěny milování

Ozvěny milování

Anotace: .....

 

  Za okny tiše šumí déšť

  tma se snoubí s nocí,

   já bloumám ztichlím pokojem,

  jsem Tě stále plná,

  ještě mě máš ve své moci.

 

 

 

   V záclonách tančí stíny našich nahých těl,

    vzduch chvěje se vášní

   na lůžku něhou vystlaném,   

    chci Ti dát vše,cos kdy chtěl.

 

 

     Do vlasů potem zmáčených vplétáš my svou vůni,

      tělo spaluješ žárem doteků svých,

      klín naplnils my vlnou rozkoše,

      pocity z extáze odrážíš v očích zasněných...

 

 

     Konečky prstů hladím sílu Tvého mužství,

     střežím jej jak posvátný grál.

     Jsi ve mě uschovám a já zas v Tobě,

      jsi mého těla pán......

 

    

Autor Mates.21, 18.05.2014
Přečteno 853x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí