Chci to a ty to víš

Chci to a ty to víš

Anotace: Chci se tě dotýkat, ale mám strach.....

Tahle schůzka už něco znamená,
cítím se nejistě, možná i vzrušená.

Veškerá jistota v tu chvíli uniká,
klepou se mi kolena, v hlavě jen panika.

Chci se tě dotýkat, ale mám strach,
chci Tě líbat, ale nevím jak.

Nevím co dělat, aby se ti to líbilo,
nechci aby se něco zkazilo.

Nesměle koukám, nevím co říct,
slova jsou zbytečná,
chci to a ty to víš.

Nejdřív trochu nesměle,
koukání do prázdné postele.

Rozepnout pásek, zatáhnout za zip,
na chvíli přestat přemýšlet,
vždyť není co zkazit.
Autor kika095, 27.06.2014
Přečteno 950x
Tipy 1
Poslední tipující: lala
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí