SMS

SMS

Anotace: Prostě hezká sms-ka :o)

Pane,
čtu rozechvělá Vaše řádky,
jak jsou vzrušující tyhle telefonní hrátky.
Co víc bych ale chtěla?
Promiňte,
že jsem tak smělá,
možná, že si to teď odnesu,
ale chtěla bych hledět do Vašeho notesu!
Zalézt si s ním do pelechu,
bez pyžama a bez dechu
laskat se s Vaší duší,
aniž by kdokoli co tušil.
Autor Sojjka, 13.07.2014
Přečteno 868x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Kubský P., Hoppie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí