Vnitřní boje

Vnitřní boje

Anotace: Třeba se dá z pokušení vypsat...

Vteřiny rozpadlé na časový prach
zrnko za zrnkem do duše vtlačí
touhu

vůle a poctivost na miskách vah
vahou převážit se snaží
touhu

na dosah těla v těle rozechvělém
uchopit bych chtěl
touhu

skryté vášně v nitru potemnělém
povolit bych směl

ale copak...
mohu?
Autor Jusper, 22.09.2014
Přečteno 562x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, jitoush, Sendevka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí