přemlouvání

přemlouvání

Anotace: xxx

 

ke mně už pojď

a nesvlékej se

mám z tebe suchý ret

a po tvém těle toužím 

tak udělej to pro mě 

tuhle chvíli riskni

 

drsně nebo jemně 

do tvého písku 

prsty vnořím

a jako kapka v moři 

zase s tebou shořím

až na mě roztrháš

ten bavlněný pléd

růži dáš mi k loži 

a políbíš mě dlouze 

na sametový květ

celá v tobě shořím 

a pustá jako vesmír

zakřičím pak do tmy

k tobě těch pár vět

zůstaň ještě ve mně

a do mě se otiskni

jak oheň voda země

chci z tebe sálat plynout

být jen skřípot

mezi tvými zuby . . .

 

tak už rychle pojď

konečně už pojď

lehni si ke mně

a stiskni mě pevně

jako nikdy předtím 

lásko

Autor josuatree, 31.10.2014
Přečteno 686x
Tipy 13
Poslední tipující: knihomolka, Amonasr, jitoush, Pamína, lePetitCatherine, Malá mořská víla, Martinecka23, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná,živelná, plná energie

12.01.2015 22:28:38 | knihomolka

Vau, ST :-)

31.10.2014 10:32:06 | Malá mořská víla

A šla a dala ?
a nebo to neklaplo a ruka zbyla?

31.10.2014 00:48:10 | AlpHaWiRuS

byla dost ukecaná, ale věděla co chce :-)

31.10.2014 00:49:59 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí