Nadrženě vlčí

Nadrženě vlčí

Anotace: Nadrženě vlčí

S vášní a drásavostí
..dívka s bledou tváří.
Vílám podobná se zdá.
Divoká však,když jak vlk se páří.

Chtíčem propletená..v lůně řeka skrytá..nahá celá,
jak laň pružná hbitá.
Drží úd druha vedle sebe
..ústy krouží, draku ocas svírá.
Víle chtivé v těle vášeň zebe..
Bradavky trčí,jak když je zima.

Klečí nad svým pánem,
úd v těle jejím mizí..
Sten volá jeho jméno..
Bud můj i když jsi cizí..
Autor Liduška, 19.11.2014
Přečteno 780x
Tipy 14
Poslední tipující: Oxík, MARKO, tato22, josuatree, V.N.Losinský, adaj, Amonasr, Skořicová princezna, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dal bych si jeste

28.12.2014 19:35:19 | Morýš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí