Zanedbává chotě, ale lační po životě

Zanedbává chotě, ale lační po životě

Anotace: Vyslechl jsem historku z dnešního rána o ...

Dříve nežli lidé vstanou
postřehnou nedělní ráno,
malou chvíli možná váhá.

Za mžik běží do polí,
tam kde rostou koukoly,
minuta jí přijde drahá.

Opomíjí svého chotě,
nyní leží na kapotě
nepokrytě, celá nahá.

Slastí se snad zalyká,
svírána dlaněmi mladíka,
na chloubu mu občas sahá.

Koná pohyb milovníků,
mladík prádlo u kotníků
urputná je jeho snaha…

Vozidlo míjí dvojici,
jinoch přírazů lačnící,
ženě už schází odvaha…

Co má si počít? Co naplat?
Někdo měl též stejný nápad,
k hrátkám u Opavy – Západ…

Ve voze slast dokonává!
Sluší se jim zvolat: „Sláva?!
Autor kudlankaW, 31.05.2015
Přečteno 604x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....nebo choť zanedbává ji.....Ji.

01.06.2015 22:28:16 | jitoush

tak dalece to nevím...

03.06.2015 22:10:56 | kudlankaW

...lidi už ani nesvětí neděli...

31.05.2015 22:23:40 | Jort

Ano, byli spatreni dnes rano, na zdanlive opustenem miste asi kilometr od hranic.
konali potechu tela
a v mnohych domacnostech
neodehralo se vubec nic

31.05.2015 23:17:03 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí