V parku za tropické teploty

V parku za tropické teploty

Anotace: ...zaznamenal jsem kypící život v odpoledním parku pod stínem stromů

Kočičí hlavy rozpálené
kamión hrne před sebou dodávku
starší pár v kočárku dítě vymodlené
přál bych si čas běžící pozpátku.

Ženy už tolik netouží po sňatku
pomalu upadl v zapomnění
status sňatkového podvodníka
dnes lidi slibují si jenom splynutí
nevšední příchuť sexu
a k úřednímu svazku se již tolik nenutí.

Lehký dovětek
snad jen pro majetek
větší nežli stovky
usilují o manželství
zlatokopky.

Rádoby spořádané páry,
některé tlačí kočárek
nepřipadám si být vůbec starý,
sotva to některá sličná ocení,
nemám na dolary,
jsem bohatý duchem,
vynikám v humoru suchém.

Chopím se hrstky morálky
a pevným stiskem
vedu sirku po straně krabičky
rozpaluji včerejší oharek…

Odkud se berou desítky štíhlých dívek s bujným poprsím?

To za mého raného mládí nebylo k vidění…

Vida,
ani na pláži ve Vegas být nemusím
a zřím výstavní trojky se čtverkami
vše jako na stříbrném tácku
zakouším Molotovův koktejl ve svých lýtkách,
ejhle, další skvěle vybavená dívka,
hodlám se seznámit!

Paní floristko,
vím, že zavíráte,
ale nenašla by se ještě jedna kytka?
Autor kudlankaW, 02.07.2015
Přečteno 549x
Tipy 9
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě, bogen, Frr, Amonasr, Nikita44, A42, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... A seznámil jsi se?

02.07.2015 09:50:27 | A42

Jsem silný v textech
v reálu
odvahy
mám pomálu...

04.07.2015 10:12:36 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí