Slunce... má dívka

Slunce... má dívka

Anotace: Během noci když jsem nemohl spát .... Se tiše ozýval vnitřní hlas.

A Slunce to je ta má dívka,
slunečnice parádnice,
na každého se kouká,
každý po ní očkem žmourá.

Každého hladí po duši,
až mu z toho jeho srdce silně zabuší.

Je to má frajerka co fůru práce má,
ale v noci si na mě vždy čas udělá.

Každé ráno vyráží do roboty uzdravovat lidi.
Jsou na její praci zavislí.
Jako ti dva feťáci.

Já ji však za to miluju.
Na zeť si její srdíčka maluju.
Těším se vždy na její denní návrat.
To pak můžu, jejími kalhotkami z okna ostatním lidem mávat.

Ona je vážně moc skvělá a moc fajn :-)
Nemá semnou žádné zábrany,
jazýčkem svým mi vždy zahojí,
od života mé tvrdé rány.
Autor Perla, 02.08.2015
Přečteno 607x
Tipy 1
Poslední tipující: lovelorn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí