Kamarád taky rád

Kamarád taky rád

Anotace: Nadržená zase

Přátelství

kdybych mohla
hladit tělo muže..
co prohrál sázku s osudem...
být kamarád ..co s tím zmůžeš..
na vždy tady nebudem.

Kdybych mohla,
hladit tvoje tělo
líbat ústa pro ten den.
Věř, že by se mi chtělo,
být ten den tvým osudem..

Kdybych mohla
blondýna jsem ,
dlouhé nohy, holý klín...
Očima tě probodnu jen..
To vrčím, já nevrním...

Kdybych mohla chtěla bych tě..
Drápky touhy na zádech..
Pojd do mě..řeknu rychle
a pak slyšet třes a vzdech..
Autor Liduška, 03.09.2015
Přečteno 786x
Tipy 4
Poslední tipující: Misha, Joe Vai, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí