Tam někde...

Tam někde...

Anotace: ... kde je láska přepych.

Nikdy ses neptala kde, proč a v kolik
stejná postel místnost a řeči,
ale byl jsem spokojen v tvojí péči.
Nebudu lhát že tvůj satén kůže,
ve mě probudil muže
a to jsem jen koukal - to se může.

 

Mé prsty nepluly po vlnách tvého těla,
užíval jsem si v tichosti sebe,
stejně jako rybář mola,
takže tvá vůně, dotyk a dech
byli jen v mé hlavě,
ale hlavně
jsem zjistil že jsem zamilován marně.

 

Splnila jsi vše oč jsem žádal,
říkalas jak jsme k sobě napojeni.
Přiznávám že jsem chvíli tápal,
než jsem prozřel,
že nás od sebe dělí
monitor, porno a připojení.

Autor Jayra, 16.01.2016
Přečteno 733x
Tipy 20
Poslední tipující: intellect_wench, zelená víla, Akrij8, bogen, Pamína, Kett, Nikita44, Jort, kudlankaW, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí...moc :-)

17.01.2016 09:19:41 | Kett

Povedeny kousek v jistem smyslu

17.01.2016 01:48:35 | kudlankaW

ty jo, jsi mě donutil pohrabat se v historii a zjistit, jak dlouho už (tu) funguju! skoro před 10 lety jsem sepsala něco podobného.. :o)

16.01.2016 20:54:22 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí