Vlčice a indián

Vlčice a indián

Anotace: zase vlčím

Tak mi napiš,
co to s tebou dělá..
Když představíš si dvě nahá těla..
Jazykem dívka muže svádí..
dlaně jeho její kůži hladí...
Oba mlčí ..
vášeň z nich jen plane..
Jsou jak stádo mustangů
v krajině nespoutané..

Tak mi to napiš..
Co tvé tělo svírá..
Zda je to chtíč?
Nebo po lásce zima?
Zda ti chybí,¨když tě žena laská,
když dlaněmi úd tvůj drží...
A sténá a volá chci tě víc.. !
Co tvá kůže..taky se ti ježí?

Tak mi to napiš...
Co bys chtěl po čem toužíš...
Po čem tvé tělo ... umírá..
Bud chvíli vášní co z těla tvého plane...
Jsem jenom vlčí víla tvá ... :)
Autor Liduška, 17.01.2016
Přečteno 763x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Papagena, Amonasr, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takhle to nenapíše...

19.01.2016 18:38:10 | enigman

Zralému a zdravému vše zralé a zdravé. Bez bázně a hany ...

17.01.2016 18:12:55 | VEDz RVAHEs

:)

17.01.2016 20:23:37 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí