Začíná to polibkem

Začíná to polibkem

Anotace: Kam může vést pouhý polibek..

Něžný dotek rtů sotva znatelný,
jak motýlích křídel dotyk a pak uletí.
Rty na rty a nic víc,
ten pocit, že jste si blíž.

Dotyk rtů a jazyky se proplétají,
touha a vášeň k životu se probouzejí.
Tanec jazyků, vášnivé tango tančí,
nejde jen o lásku i chtíč to značí.

Dráživé polibky, lákají, slibují,
s tvou pevnou vůlí, lehce si pohrají.
Rty na kůži, tělo na tělo, elektrizující pocit,
doufáš, že tentokrát, zvládneš se krotit.

Rty chutnáš, dráždíš a pokoj si nedáš,
ukojení pro ten chtíč marně hledáš.
Líbáš mě rty a občas i zuby zapojíš,
moc to nepomáhá, jenom mě rozdráždíš.

Koušeš víc než líbáš,
svou touhu už víc neskrýváš.
Zuby mě pokoušíš, víš, že to ráda mám,
stačí říct a já se ti vzdám.
Autor AnxiousFox, 10.04.2016
Přečteno 776x
Tipy 2
Poslední tipující: Robbertos2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí