Mince hrana

Mince hrana

Anotace: neslušně XXXX

Koho by si asi chtěla..


romantika s nohama přikovanýma na zemi
realistu s hlavou v oblacích
..děvku, gentlemana..


která je ta ideální strana

..mince..


ani jedna!
hlavně tvrdě
romantika nula
..hrana..
všechno na paletě smíchám


svazovaní v hotelových postelích
lascivní úsměvy
milování na pracovním stole
kousání do stehen
na krajíček
pouta
bičík
prsty mokrý do pusy
šrámy na zádech

..dobrý, lezeš mi do hlavy..

zkoušet co se do Tebe vejde
jazykem se Ti podepsat
zadečku trochu naplácat
zaplnit Tě všude
pít a nepřestat


..na jeden nádech..






*


Já zas ve zprávě jeden sexy otazník
Autor Jin&Jang, 06.05.2016
Přečteno 698x
Tipy 15
Poslední tipující: Domí, Dreamy, Krahujec, Mácha, Kubíno, Jort, Móny, Romana Šamanka Ladyloba, Zrzi, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené :)

30.05.2017 20:56:36 | Amoner

Diky

31.05.2017 03:15:08 | Jin&Jang

:) to je tedy divočina (kam se hrabou včely:)))

06.05.2016 08:06:07 | Ragnell

Pockej az tech XXXX bude v anotaci vic..,diky.

06.05.2016 09:34:28 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí