Cynický romantik

Cynický romantik

Anotace: Explicitní...

Vrať se mi, příteli.
Lepší, než samota
je ležet v posteli
a do slov se zamotat.

Neznám tvé jméno,
tvou tvář jen letmo.
Chci si jen zašukat,
chci jen to jedno.

Ztratit se v objetí,
přečíst ti básničku,
v noci tě vykopnout
za svitu měsíčku.

Jsem prostě romantik,
co k tomu říct?
Cynický romantik,
jen to, nic víc.
Autor Ilyena, 02.02.2017
Přečteno 820x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Aiury, Jin&Jang, Aingealag
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s okovanou botkou...

03.02.2017 07:06:18 | enigman

;) nejlepší

02.02.2017 11:48:28 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí