za úplňku

za úplňku

Anotace: ___

souložíme 

hřešíme
souložíme
hřešíme
 
nespíme
 
o bodu g
dobře víme
vzájemně si
vyhovíme
 
nikomu nic
nepovíme
pouta
povolíme
 
obrátit přesýpací hodiny
vrátit se v čase 
zas na koníčku
držet tě v pase

hladíš mě po tváři
a ptáš se mě
komu zvoní hrana
.
.
.

Autor Stavák, 03.04.2017
Přečteno 741x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí