Pán

Pán

Anotace: Troška vulgární fantazie, romantici prominou :)

Sklapni a vyžádej si ránu
na kolena padni.
Poslušně ukaž svému pánu
spoutané ruce na zdi

Vyčpul ten zadek,
ať ho pěkně vidim.
Pérem vezmeš za vděk,
teď tě pěkně přizdim.

Chvěje se mi celé tělo
strachem nebo chtíčem?
Jeho péro je jak dělo,
já už nevím čí jsem.

Cítím ránu na svých zádech
mráz po těle mi běhá,
tohle už má sexy nádech,
ten mi zadarmo nic nedá

Přestan fňukat děvko moje
teď jsem pán, ty nejsi nic!
Nastav prdel, vojedu tě,
nasaj vůni do svých plic

Citím vůni jeho těla,
citím péro blíž a blíž
v sobě už bych ho mít chtěla,
přestat myslet začít žít.

Už je u mě, chci ho moc
vošukej mě pane můj!
Nebudu volat o pomoc
můj zadek je jenom tvůj!

První dotek,
vzdychám slastí!
vlasy v ruce
ted mě vlastníš...
Autor Lamagra, 06.04.2017
Přečteno 797x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí