Když pozveš mě dál

Když pozveš mě dál

Anotace: Baseň o ženě, co mi nedá spát

Když večer zveš mě k sobě dál , s úmysly vcházím do dveří,
jak bych si tě náhle vzal, až bys mě stáhla do peřin.

V tu chvíli zapomněl bych na závazky a na to že je svět,
a dal bych ti místo lásky žár, pod kterým taje led.

Vím, že nejsi květina kterou každý trhat může,
snad ani já nejsem ten hrdina, co se na to zmůže.

Možná nęmám dosti odvahy a svazuje mě strach,
že spalíš mě jak papír v popelavý prach.
Autor Cameron123, 12.11.2017
Přečteno 1036x
Tipy 9
Poslední tipující: Fany, Stela, Kapka, Anděl, Iva Husárková, bogen, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky, se sebereflexí :-)!

13.11.2017 03:40:57 | Fany

Moc krásné...

12.11.2017 12:43:58 | Anděl

Děkuju.

12.11.2017 16:38:44 | Cameron123

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí