Modré z nebe

Modré z nebe

Anotace: :) heh

Přál bych si den

a v něm jen

modré z nebe Ti dát

nemusíš se bát.

 

Vzít Tě za ruku

a k sobě si Tě dotáhnout

ve svém království

něžně Tě protáhnout.

 

Napustit vanu

a zapálit svíčky

nalít pěnu

ať září Ti oči pod Tvými víčky.

 

Zhasnout

a společně vlézt si do vody

přilnout

dát si sklenku

a v čokoládě jahody.

 

Párou a vínem omámeni

pomalu na milování připraveni

mydlil bych Tvé krásné tělo

to by se mi strašně chtělo

líbat Tvé nohy od prstů nahoru

k hladkému a sladkému pahoru.

 

Přitisknout si Tě ke své hrudi

obejmout Tě a hladit Tě na prsou a břichu

miluji Tvé vzdychání v naprostém tichu

dýchat Ti do uší a lízat Tvé lalůčky

líbat Tvůj krk, je tak slaďoučký.

 

Poté vylézt a svázat Tě na připravené postroje

jsi připravená abych Tě mohl brát ve stoje?

zkusit něco nového ať máme společný zážitek

mít z toho opravdu nádherný požitek.

 

Pak odnesl bych si Tě v náruči

a udělal Ti příjemnou masáž

abys byla fit na tu nejlepší pasáž.

 

Projel bych vášnivě celé Tvé tělo

až by se Ti chtělo

já rád Tě vzal.

 

Nejdřív ale obmotal si hlavu tvými nohy

impulsivně dostat Tě do pohody

chvíli Tě lízat jak zmrzlinu

pak smlsnout Tě jak malinu

 

Až bych ho měl ve Tvé škvíře

teprv bys poznala co jsem za zvíře

já ukázal bych Ti to modré z nebe

nepřestal bych než bych udělal TEBE!

 

Radek L.

Autor Radúz89, 03.02.2018
Přečteno 966x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí