...ještě chci

...ještě chci

...ještě chci více tvé přitomnosti
něhu a rozkoš každičký den
než zase propadnem do všednosti
pohybem dovnitř a zase ven.

...ještě chci cítit tvou vnitřní vláhu
ještě chci líbat tvé rudé rty
navždycky vtěleni do krásného vztahu
kde budem spolu jen já a ty.

...ještě chci poznat to co je v tobě
ještě být chvíli v orgasmu tvém
cítit tvou rozkoš, když mě máš v sobě
prosviť mi život jak diadém.

...ještě chci ochutnat co život schoval
ještě chci cítit co ukrýváš
nikdy jsem nikoho tak nemiloval
tajemství lásky mi odmykáš.
Autor Ďábel sám, 06.07.2018
Přečteno 985x
Tipy 10
Poslední tipující: knihomolka, střelkyně1, bogen, Kapka, Anděl, Romana Šamanka Ladyloba, Kett, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, moc...

06.07.2018 14:08:46 | Kapka

Moc krásné!

06.07.2018 14:05:56 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí