Péčko

Péčko

Anotace: Víceméně písňový text o důležitosti pornografie :-)

Zase nás rodiče u futer dveří měří
I když nás nelákaj plyšáci, transformeři.
Nejspíše zapomněli, že už jsme velcí chlapi
A že nás nějaký čas jinačí věci trápí.
V celé své naivitě na naše dětství věří
A vůbec o tom neví, co si dnes kluci měří.
Na WC kluci měří….

Už žádné pohádky – na ty se nedíváme,
Pro naše pohledy jinačí pastvu máme.
Ve škole pod lavicí cédéčko putuje k nám
A na něm pár záběrů mladých a hezkých dam.
Mladých a nahých dam….

Rodiče ve škole sbírali céčka,
To my teď sbíráme jedině péčka.
Z kazety, z harddisku a z dévédéčka,
Tak aspoň vidíte, že nejsme béčka.

Už nejsme malé děti, ale velcí hochštapleři,
Z rukou nám vypadli plyšáci, transformeři.
Teď už v nich chceme držet voňavá ženská těla,
Jen kdyby děvčata nás taky trochu chtěla.
Aspoň trochu nás chtěla….

Zbývá jen slastně vzdychat navečer do přikrývky,
Ve filmu obdivovat hanbaté dívčí křivky,
Co se pak v noci stanou zase předmětem snění,
Ráno nás zastudí provlhlé povlečení.
Těch hříšných myšlenek se nemůžeme zbavit,
V občanské výchově chceme se o sexu bavit.
Pouze o sexu bavit….

Rodiče ve škole sbírali céčka,
To my teď sbíráme jedině péčka.
Z kazety z harddisku a z dévédéčka,
Tak aspoň vidíte, že nejsme béčka.

Mravnost si pokazíme
A zašpiníme duši,
Děláme, co nesmíme,
Jak jsme to mohli tušit?
Skrze vzdychy a výkřiky,
Chcem poznat krásy erotiky
A z vášně či z nudy
Ukojit své pudy.

Neb v sexualitě pre-pubertálního kluka
Má význam hlavně péčko, popřípadě ruka.
Autor Niktor, 23.02.2007
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezkej nápad..trošku bych to zkrátila a dala tomu tvar.

18.06.2007 15:41:00 | Haňa,dívka do nepohody

To je pěkný! To je hodně moc pěkný! A nejen, že to je pěkný, ale je to i pravda...

23.02.2007 19:26:00 | J-light

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí