Broskvičky

Broskvičky

Anotace: ***chutná a moc***

Sbírka: Vášeň na každou noc

***

Dvě broskvičky na talíři
ochutily ranní chvíli

Dvě broskvičky plné chuti
sladce mé pohárky sytí


Dvě broskvičky ženské tváře
povzbudí chuť mužské záře


Dvě broskvičky jako kopce
hlaď je, laskej, přivoň lehce


Dvě broskvičky jako půlky
zastrč konec pevné hůlky


Dvě broskvičky jako touha
vtéká dovnitř mléčná strouha

***


Autor Šípková Růženka, 17.08.2018
Přečteno 1034x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí