Vplutí do zakázaných vod

Vplutí do zakázaných vod

Vplouvám do zakázaných vod,
vplouvám a nevnímám,
pomalu se rozevírá vchod,
dlaněmi ho odkrývám.
Tep se zdvihá, srdce tepe,
horkost vlhne na těle,
na dveře hřích tiše klepe,
otvírá se nesměle.
Dotýkáš se mojí pýchy,
jsi nezávratně smělá,
svou pochvu, ochranu mé dýky,
zarýváš si do těla.
Jsi nezkrocena v plné vášni,
jsi živelnost sama horoucí,
jak vodotrysky naplňují kašny
v pohybech za sebou jdoucích.
Jen ticho rozkrojilo vzdychy,
okamžik krásný se rozplynul,
záchvěvy se proměnily v tiky,
ty patříš mně a já jsem tvůj.
Autor Ďábel sám, 26.02.2007
Přečteno 801x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

..ty si teda užíváš.. :-)))

27.02.2007 19:46:00 | isisleo

Právě jsem nakoukla do seznamu Tvých básniček....spoustu jich je moc krásných a líbí se mi.....jako bych Tvůj příběh znala....Tvá slova jsou mi blízká.... :-)

27.02.2007 09:50:00 | Aniba

Jsi ďábel:-)

27.02.2007 04:44:00 | ququ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí