Snídaně

Snídaně

Anotace: ...do postele

 
Za obzorem tušíc první nádech svítání
Potajemky odháním zpod hedvábí chlad
Ze spánku tě vylovím, prostřu si tě k snídani
Probudím tě voláním: "Mám po tobě hlad!"
 
Jako v trávě bloudí- prsty po tvé hrudi
Nasytit se tebou touží jejich bříška
Žár, co jimi cítím, zvědavost mou budí
Studuji tě s něhou, buď má tajná knížka.
 
Do neznáma putují nedočkavé dlaně
Po napjatých krajinách stezky hledají
Proti jejich útokům nemáš žádné zbraně
Cestují v končinách, kam jiné přístup nemají.
 
Mezi rty mi vplouvá vánek tvého vzdechu
Na vůně jsem citlivá, chci tě dýchat zblízka
Tak se jazyk toulá, klouže beze spěchu
Chuť i vůně vášnivá, touhy plná miska.        
 
Dál ústa chladí tvou rozpálenou kůži
Kontinenty nové objevují zaníceně
"A co potom bylo dál?" ptávají se muži
Tajemství, pánové, přináleží ženě!
Autor Aura, 21.02.2019
Přečteno 710x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Amonasr, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když to tajemství z Tebe nevypáčím... tak musím mlasknout mňam. Hezké a lidské.

15.03.2019 23:37:12 | šerý

Děkuji moc, vážím si ;)

19.03.2019 15:30:53 | Aura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí