Žijeme pro sex...

Žijeme pro sex...

Anotace: ...

Tu nespoutanou vášen´ bez smilování,
jako drink vypít na ex,
vždyt´ žijeme pro milovíní,
a žijeme pro sex.

Vášen´,co přeteče,jak koupel plná pěny,
ten pohár chtíče až do dna pít,
posvátné spojení muže a ženy,
pro co jiného chtěli byste žít?

Milujem se z lásky,
a nebo z nudy,
milujem krásky,
a nebo zrůdy.

Milují se boháči,stejně tak cháska,
nikdo si nenechá ujít ty slastné vjemy,
světem hýbou jen sex a láska,
z horkých rtů derou se vášnivé steny.
Autor Michelll, 27.02.2007
Přečteno 852x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Je to pěkné a výstižné!!! Sexovat můžou skoro všichni lidi na světěěěěěěěěě...

01.03.2007 10:08:00 | Majketka Pietraszová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí