Když Tě políbím

Když Tě políbím

Anotace: ...

Když Tě políbím,

celý oceán mi žilami protéká

Skrze mne svými dotyky se prořezáváš,

mé tělo se stává hladové po Tvých polibcích

Na mém jazyku se slavík svléká

a mezi jeho křídly se milujeme bez ostychu

 

Když mě políbíš,

nad sebou kontrolu ztrácím

jako křídla motýlí se mi otevíráš

Zasténání se obnaží,

když se Ti dostává z hlasu

 

Když mě políbíš,

všechny z hvězd v noční záři zachytím

a měsíc se nad řekou chvěje,

rozkoší přetéká

 

Když mě políbíš,

okamžitě jako oheň vzplanu

a k životu se má neutuchající vášeň probouzí

Když Tě políbím,

Tvá chlouba stoupá,

vznášíš se do oblak,

když ji svými ústy dráždím

 

Když mě políbíš na mé království,

někdy bych snad vzlétla jako pták,

jak dokážeš mé tělo rozpálit

Pak nic jiného nezbývá něž svého krále zasunout

do jeho královny, která patří jen jemu

 

Ve víru spalující touhy se vznášíme,

co nás pohlcuje jako vodopád

Děláme si vzájemné potěšení,

které nám nikdo nevezme

Autor Misha, 14.05.2019
Přečteno 829x
Tipy 2
Poslední tipující: Ondra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasná - naprosto skvělá, vášnivá - milá Misho ;)
Přeji Ti nádherný večer ;)

11.05.2023 20:46:57 | Ondra

Také Ti přeji nádherný večer a děkuji za Tvá slova:-)

11.05.2023 20:55:25 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí