Nejdřív slast, potom mast

Nejdřív slast, potom mast

NEJDŘÍV SLAST, POTOM MAST


Ten mladý kluk
napnut jak luk,
není mu fuk,
že nemá šuk.


Ona naň: "Kuk,
nečum jak puk.
Ne, abys cuk,
nejsi snad buk!"


Přišel mu vhod
její G bod,
hned našel vchod.
Rozšířil rod.


Prováděl cvik.
A ona fik,
má sbírku dýk.
Jen lehce syk.


Překvapen sed.
Není to med,
tak na něj hned
položil led.


Byl to dost šok!
Copak je cvok?
Vypila mok,
zlitá jak žok.


Trefí ho šlak?
Krve moc, cák!
Jednu jí flák,
pěst - levý hák.


Ona zpět bum,
sílu dal rum.
On v uších šum,
točil s ním dům.


On čekal slast,
byla to past.
Debilní chlast!
Teď maže mast.
Autor Koala, 21.11.2020
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem četl.

21.11.2020 15:11:28 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí