Sen o ďáblu

Sen o ďáblu

Anotace: Našel jsem to ve 14 let starém mailu (z roku 2007), psal jsem to asi tenkrát nějaké ďáblici... To jsou věci. Ono to má ještě jednu, poslední sloku, ale ta je tak sprostá, že jsem se i já po těch letech (ač autor) červenal...

Já měl v noci sen o ďáblu s rusými vlasy.
Se svůdnou šíjí, s očima uhrančivýma.
Já nikdy neviděl pohromadě tolik krásy.
Ty ladné křivky se mi pletly s Tvýma.

Ten ďábel mě sváděl a měl k tomu vlohy.
Dal ochutnat mi ňadra, tak pomalu, líně.
Líbal jsem ústa i ruce, já líbal mu i nohy,
já líbal mu stehna, až skončil jsem v klíně.

Ochutnal jsem lačně tu rozkvetlou orchidej.
Svým jazýčkem mlsným, až rozkoší tekla.
Prosil jsem ďábla „Nebraň se, jen mi ji dej,
už nechci do nebe, chci za Tebou do pekla!“

Divoce se zasmál a řekl mi sladkou větu.
Pak ústa ztichla. A já ucítil rozkoš a slast.
Rty objaly mé mužství a já chtěl vykřičet světu:
„Chci žít ten sen do konce, snad není to past!“

A sen se rozplynul a já viděl pod sebou Tebe,
jak vzrušeně vzdycháš když do Tebe vstupuju.
Jak Tvé nohy míří vzhůru - možná až do nebe.
Mazlení a sex s Tebou já prostě miluju.
Autor Emeritní Profesor, 15.04.2021
Přečteno 440x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Veršotepec, Krahujec, Frr, blues, Rozmarýna, Dreamy, Pittoresque, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká galantní poezie.

15.04.2021 08:35:09 | blues

Myslím si, že tahle "asi tenkrát nějaká" bude mít nejen své jméno navždy "vypálené" v tvé paměti a možná nejen v ní...:)))
Počkám, jestli přidáš i tu poslední.:)

15.04.2021 06:49:30 | Dreamy

Výborná!ST!

15.04.2021 05:25:34 | Pittoresque

To není špatně napsaná báseň o sexu. ;)

15.04.2021 02:32:25 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí