Ono se řekne.

Ono se řekne.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Ono se řekne to a to.
Víš, lásko.
Občas duní to.
Máma řekne teď nechci Tě.
Je epidemie.
Ono se řekne to a to.
Vysvětlení marné.
Mozek nepřijme.
V samotě Tebe mám.
Skrze Tebe přežívám.
Povzbuzení drahokam.
Už se nepropadám.
Píši Ti na okap,
protože mou píseň
si hvízdáš rád.
Tak za chvilku
načechrám postýlku
a ve snech si Tě budu přát.
Jenom na chvilku pojď mě hřát.
Luna bude svítit
a budeme se milovat.
Co dělat jiného se dá?
Než dotyky se přikrývat.
Noc nebude temná,
ale jemná.
Skřivánek zpívá.
Jsi dravá?
Náruživá?
Vítr zpívá.
Není sám.
Meluzínou podpírán.
Jako malá jsem mlčela,
protože jsem koktala.
Teď už řvu z plných plic.
Chci Tě lásko víc a víc.
Možná jsem meluzína,
co kvílí do komína.
Chci zapomenout,
že okolí mě proklíná,
protože jsem jiná.

A schovat se bez bolesti
a hladit Tvé kosti,
které drží nad propastí.
A místo dramatu
líbám stranu tu a tu.

Povalím Tě jemně.
Však víš.
Miluju Tě.
Moje nebe.
Láska v obrazech se třepe.
Autor mkinka, 15.07.2021
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: Rejha, Iva Husárková, Květka Š., Amonasr, V.N.Losinský, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jituško líbí se mi Tvé verše.
Klidný večer.

15.07.2021 22:15:31 | Jaruška

Děkuji moc.

16.07.2021 06:26:49 | mkinka

Zaláskovaná.

15.07.2021 18:14:39 | Psavec

Děkuji za napsání a přeji vše dobré.

15.07.2021 18:54:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí