Tango

Tango

Anotace: Mnohdy tanec ukáže, jak si oba rozumí.

 

 

Rozžhavená euforickým tancem

dominancí kroků a rytmu tangem  

kdy on nemá ostychu intimního doteku

a docílí v Tobě totálního varu.

 

Cítíš se svobodná a volná

létáš si na parketě euforická  

když pevně uchopí Tě

a všechen ten cit protne.

 

/o pár hodin později/

 

 

Otisky rtů na dvorcích máš

v pocitu slasti neodoláš

do noci společných výkřiků

letíte společně do vyčerpání

 

Chceš vše najednou mít

cestou lásky a milováním jít

šťastná a zamilovaná

- ukojená a zároveň snivá!!!

 

 

Autor Krahujec, 22.01.2022
Přečteno 334x
Tipy 16
Poslední tipující: Amonasr, Kubíno, Sonador, paradoxy, Iva Husárková, šerý, jenommarie, romantiCKA, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...takhle má vypadat erotická poezie... ST

23.01.2022 11:49:46 | Sonador

Nekonečné "rytmy" noci.
Prima v souzvuku*

23.01.2022 02:25:46 | šerý

No jo..copak tango..a taneční kroky..smyslná *:)
Hezky se četla

22.01.2022 22:05:11 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí