On a ona.

On a ona.

Anotace: Okouzlení je cestou k znovuzrození.

 

Slunkem raním ozáření

unavení z nočního milování

a vzájemnou láskou propleteni

cítili se navěky šťastní.

 

Muž s pevnou rukou a charakterní

žena dobrosrdečná a oba hodní

věrně a oddaně milující

probouzeli se šťastní

 

Ten křehký čas euforický

proměnilo probuzení

a skutečné vzájemné poznání

kdy zamilování je nástroj k početí.

 

 

Autor Krahujec, 05.02.2022
Přečteno 489x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Psavec, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí