Vanilkovej tabák

Vanilkovej tabák

Anotace: 28. 3. 2022 uchovat tu chvíli navěky

Vanilkovej tabák
uchovat tu chvíli navěky

jak jdu, sluchátka v uších a srdce plné nervozity
jak zatáčím za roh a už tě vidím, kouříš a máš barevnou šálu
jak mám chuť tě obejmout s pocitem, že se známe roky
                                                                                       neznáme se

jak jedeme výtahem a já umírám touhou na tebe skočit
ale nemohu se odlepit z místa
jak odemykáš dveře a já poprvé vidím to, čemu jsi tolikrát řekl squatt
                                                                                       působivý

jak si sundám batoh, sednu na židli u tvého stolu a nevím, co říct
a tak se rozhodnu, že ti dám ten dárek
jak ti podávám vanilkovej tabák v černý igelitce a čekám, až ti dojde, co to je
a pořád sedím na té židli
                                                                                       přikovaná

jak myslím na to, jestli to nebylo trochu moc
trochu moc osobní
                                                                                       neznáme se

jak myslím na to, jak ti shluk energií v posmrtném životě podává ubalenou vanilkovou cigaretu
ten tabák se totiž u nás už nedá sehnat
mluvil jsi o něm často

jak se donutím vstát a jít směrem k tobě
jak čichám k tabáku a stydlivě ti nahlédnu do očí
jak si mě místo děkuji přitáhneš a začneš mě líbat
jak mi v těle všechno exploduje vzrušením a já nechápu, co se se mnou děje
                                                                                       neznáme se

jak mi rozepínáš knoflík u kalhot a já se snažím zadržet sten
jak už sténám nahlas s tvojí rukou v mých kalhotkách
jak myslím na to, že jsem dlouho nebyla takhle moc vlhká
jak víš přesně, kam sáhnout a já vím, že tohle dlouho nevydržím
jak se snažím vydržet, ale vlastně se vůbec nesnažím

jak se prohnu v křeči
jak se mi podlomí kolena
jak vydechnu
jak s tebou mám první orgasmus

10 minut poté, co jsem tě poprvé uviděla
                                                                                        neznáme se.

Autor barking bitch, 30.03.2022
Přečteno 263x
Tipy 12
Poslední tipující: Rozmarýna, Krahujec, Frr, Gloria.a, Marten, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TO JE VONO!!!

01.04.2022 16:17:16 | Frr

...asi silnej tabák...;-)vanilkovej...

30.03.2022 13:54:01 | Marten

Ano, prý byl silnej. Možná až moc.

31.03.2022 07:50:39 | barking bitch

Vzrušující, parádní....líbí se mi :-)

30.03.2022 09:16:02 | Lexi

chm chm... líbí se mi to:)

30.03.2022 09:03:02 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí