Už jen akademicky

Už jen akademicky

Anotace:

Tak jako u většiny mužů

s větší měrou apetence

dostávalo se mi uspokojení pudů

vzácně 

ba neváhám se napsat

až příliš tence

 

jestliže je v mládí topornost pohlaví muže

řízená míšním reflexem

stejně jako pohyby při koitu a ejaculatio

 

tak ve zralosti mužů

sexuologové nacházejí

nejsenzitivnější

erotogenní zónu

od pasu nahoru

 

tedy od ramen nahoru

naprosto  nepopsatelnou sexuální rozkoš prý skýtá

 

mozek

 

jsem moudrým pánem v letech

proto už nežehrám nad úzkoprofilovým sexem

 

Raději nad ním jen a jen dumám

v neotřelých konotacích i velkoryse pojatých kontextech

Autor kudlankaW, 12.04.2022
Přečteno 236x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, mkinka, OpilyJohn, Amonasr, Fialový metal, Lighter, Marten, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ano ano - je moudré do vzpomínek a do představ se halit-plášť důstojenství bez uzardění na se navlékat....vždyť ovšem i ženo-dívkám taková naše nová konfekce jisto-jistě imponuje**

12.04.2022 19:17:10 | Frr

Jsi slovutný muž Jiří

12.04.2022 19:31:48 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí