Ve tmě stanu

Ve tmě stanu

Anotace: 7. 8. 2022

ve tmě stanu jako smyslů zbavená

když plníš vše, co jsem řekla nahlas

když opepříš to špetkou drzých dotyků

když laskáš mě hrubě

a zlehka drtíš všechny mé touhy

a představy celou svou vahou

když se můj vesmír tříští

na výdechy a lapání po dechu

když zapomínám, co je správné

a že jsem měla nějaké zásady

 

jsem to pořád ještě já?

Autor barking bitch, 08.08.2022
Přečteno 343x
Tipy 18
Poslední tipující: Rbb, Rozmarýna, Amonasr, Sonador, Uličný, Jan Kacíř, Lexi, Marten, CULIKATÁ, Fil, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a možná - konečně jsem to skutečně já...

10.08.2022 10:09:25 | Sonador

Líbí se mi.

08.08.2022 20:18:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí