Albínka

Albínka

Anotace: Nejkrásnější žena

Má nejmilejší Albínka
Je to pěkná blondýnka
Modré oči holka má
Tak krásně se usmívá
Každý mi jí závidí
Když projdeme kol lidí
Energii v sobě má
Slušně se i zachová
Je to hodné děvče
Nebojí se deště
Sluníčko též ráda má
Srdcem by se rozdala.
Autor BArBArKO, 05.06.2023
Přečteno 155x
Tipy 5
Poslední tipující: Aramgad, Frr, Psavec, mkinka, Marťas9
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí